Son dakika! Pendik'te İDO iskelesinde kaza: yaralılar var

Son dakika! Pendik'te İDO iskelesinde kaza: yaralılar var

Pendik’te kıyıya yanaşan İDO arabalı vapuru iskeleye sert bir şekilde vurdu. İlk belirlemelere göre 10 yolcu yaralandı.

Yalova'dan Pendik'e gelen "Fatih Sultan Mehmet 1" feribotu saat 14.45 sıralarında yanaştığı sırada teknik arıza nedeniyme iskeleye çarptı.

Kazada 10 yolcu hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bazı yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken bazılarına da olay yerinde müdahale edildi. 

HIZINI DÜŞÜREMEDİ

Feribotun seferlerine devam ettiği öğrenildi. Feribotun makinesinde devirlerin yükselmesi sonucu hızın düşürülemediği ve kazanın bu nedenle meydana geldiği ileri sürüldü.
 
Kazayla ilgili İDO yeni bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada şöyle denildi:
 
"14.00 Yalova-Pendik seferini yapan Fatih Sultan Mehmet-1 isimli İDO ferrycat tipi gemi, saat 14.50'de Pendik İskelesi'ne yanaşmaya çalıştığı sırada iskeleye sert bir şekilde yaslanmıştır. Yaslanmanın etkisi ile ayakta bulunan yolcularımızdan ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralanmıştır. İDO yetkilileri kazanın ilk anlarından itibaren sağlık görevlileri ile irtibata geçmiştir. Yaralanan yolcularımıza her türlü destek verilmekte olup tedavi süreçleri yakından takip edilmektedir. İDO ailesi olarak hepimizi üzen bu talihsiz kazada yaralanan yolcularımıza acil şifalar diliyoruz"

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN