Zorbalık yapan öğrenciyi uyardı! O öğrencinin babası, kadın öğretmeni yumrukladı: Şiddet anları böyle görüntülendi

Akran zorbalığı yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyardı! O öğrencinin babası ise kadın öğretmeni yumrukladı! O şiddet anları böyle görüntülendi...

Sarıyer'deki bir okulda yaşanan olayda, iddiaya göre öğrencisine zorbalık yaptığı gerekçesiyle uyarıda bulunan bir öğretmen, öğrencisinin babası tarafından şiddete maruz kaldı. Olay, Sarıyer Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda gerçekleşti. Öğretmen Necla Ö., akran zorbalığı yapan bir öğrenciyi uyardıktan sonra öğrencinin tehditlerine maruz kaldı. Ardından öğrencinin babası Ali Ç., okula çağrıldı ve okul koridorunda öğretmen Nazlı Ö.'ye saldırarak yaraladı. Öğretmenin aldığı darbe sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırıldığı ve iş göremezlik raporu aldığı öğrenildi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN'DEN AÇIKLAMA

ogretmeni-yumrukladi-1.jpg

Polis ekipleri, şiddet uygulayan Ali Ç.'yi gözaltına alırken, olayın güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi. Öğrencinin benzer nedenlerden dolayı ara dönemde başka bir okula nakil yapıldığı ifade edilirken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de konuya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Tekin, "Çocuklarımız için özveriyle çalışan meslektaşlarımıza yönelik şiddet olaylarını kınıyor, Milli Eğitim Bakanlığı olarak öğretmene şiddet hadiselerine yönelik idari ve adli süreçlerin takipçisi olacağımızı değerli meslektaşlarımız ve kamuoyuyla paylaşıyorum. Bu elim hadiselerin bir daha yaşanmamasını ve maarif ailemizin huzur ve güven içinde çalışmalarını sürdürmelerini diliyorum" şeklinde açıklama yaptı.