Microsoft Xbox One Elite duyuruldu

Microsoft Xbox One Elite duyuruldu

PlayStation 4’e göre CPU alanında bir nebze zayıf kalan Xbox One’ın yenilenen ve performansı yükseltilen modeli Xbox One Elite adıyla geldi. İşte detaylar...

Microsoft’un 2013 yılında satışa sunduğu oyun konsolu Xbox One, 2 sene sonra güncel bir versiyonu ile duyuruldu. PlayStation 4’e göre CPU alanında bir nebze zayıf kalan Xbox One’ın yenilenen ve performansı yükseltilen modeli Xbox One Elite adıyla geldi.

Daha önce duyurulan ‘Elite’ adlı Xbox One kontrolcüsünün şık tasarımıyla yer aldığı kutu içeriğinde yer alan konsol, donanım anlamında güncellenen sürücüsü ile yüzde 20 daha iyi performans sunuyor. Hybrit sürücü ile gelen modelin oyun ve sistem performansının daha iyi seviyede olacağı kaydediliyor.

15-09/01/ekran_resmi_2015-09-01_11_43_05.jpg

Öte yandan ilk konsoldaki 512 MB depolama alanına ek olarak 1 TB’lık versiyon geçtiğimiz dönemde piyasaya sunulmuştu. Xbox One Elite modelinde de depolama kapasitesi 1 TB olarak açıklandı. Böylelikle şimdiye kadar ki en gelişmiş Xbox One versiyonu günyüzüne çıkmış oldu.

15-09/01/ekran_resmi_2015-09-01_10_45_28.jpgPeki konsolun fiyatı ne ve satış tarihi ne zaman? Açıklamaya göre 3 Kasım 2015’ten itibaren belirli ülkelerdeki satışlara başlanıyor. ABD için duyurulan fiyat 499 Amerikan Doları. Türkiye’deki oyun meraklılarıyla da buluşmasına kesin gözüyle bakılan konsolun fiyatı ve çıkış tarihi hakkında açıklamanın kısa süre içinde gelmesi bekleniyor.

Son bir haber de yılın merakla beklenen oyunlarından Halo 5: Guardias'tan. Yapımın yeni bir videosu yayınlandı. Haberin devamında görebilirsiniz. İyi seyirler. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN