Kızıl Goncalar fragmanıyla ortalık yıkıldı! Yönetmen aşk yok demişti ama... Zeynep Cüneyt'i sevdiğini söylüyor

Kızıl Goncalar fragmanıyla ortalık yıkıldı! Yönetmen aşk yok demişti ama... Zeynep Cüneyt'i sevdiğini söylüyor

NOW TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisininin fragmanı ortalığı adeta yıktı geçti! Yönetmen aşk yok demişti ama... Zeynep, Cüneyt'i sevdiğini söylüyor...

Şükrü Necati Şahin'in kaleminden çıkan ve Ömür Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Kızıl Goncalar dizisi, nefesleri kesmeye devam ediyor. Dizinin büyük bir merakla beklenen 15. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı.

Suavi Bey'in ötanaziden vazgeçmesi ve Meryem için izin alarak tekkeye gitmesi, Levent ve Meryem için büyük bir sevinç kaynağı olurken, Mürşid Efendi'nin verdiği kararın dergahta nasıl yankılanacağı merak konusu oldu. Tarikatı sarsan rahatsızlık sesleri, Meryem'in yeni hayatına uyum sağlamasının kolay olmayacağını gösterirken, Sadi, Hasna ve Müyesser Cüneyd'i karşı karşıya getiriyor.

Kızıl Goncalar Meryem kimdir? Özgü Namal kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? - Magazin Haberleri

Sadi Hüdayi, tarikat mensuplarını Affan'ın da yardımıyla etkileyici kararlar alırken, Beste, Meryem'i evden göndermek için kocasını zorlar. Diğer yandan Levent, Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesiyle ilgili sır perdesini aralamaya çalışırken, Meryem'in korkularına rağmen Zeynep'le olan bağı güçlenen Cüneyd'le Levent arasındaki görüşme tehlikeli anların yaşanmasına neden olur.

Ancak gün yüzüne çıkacak sırlar sadece bunlarla sınırlı değil. Başka bir hatıra da Levent ve Meryem'in ilişkisini sonsuza dek değiştirecektir.

DİZİDE AŞK YOK DENMİŞTİ AMA...

Fragmanda Zeynep, annesi Meryem ile Cüneyd hakkında konuşurken "Seviyorsam ne olacak?" demesi, dizide aşk temasının işlendiğini gösterdi.

Kızıl Goncalar dizisinin heyecan dolu 15. bölümü, 15 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN