Şansal Büyüka'nın oğlu oy vermek için Güney Afrika'dan yola çıktı! Oy vereceği partiyi de açıkladı

Şansal Büyüka'nın oğlu oy vermek için Güney Afrika'dan yola çıktı! Oy vereceği partiyi de açıkladı

Maraton programıyla bir döneme damgasını vuran usta gazeteci Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde hangi partiye oy vereceğini resmen açıkladı

Usta gazeteci Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda pazar günü yapılacak seçimde hangi partiye oy vereceğini resmen açıkladı. Büyüka'nın paylaşımı sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Lig TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Maraton' adlı futbol programıyla Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasına adını yazdıran, son dönemde ise Youtube'da yayın yapan 343 Digital'de görev alan usta gazeteci Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde hangi partiye oy vereceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Büyüka, pazar günü yapılacak seçimlerde oyunu İstanbul'da kullanacağını açıkladı. Yerel seçimlerde oy kullanmak için Güney Afrika'dan İstanbul'a dönme kararı aldığını duyuran Büyüka, oyunu Ekrem İmamoğlu'na vereceğini vurguladı.

Büyüka paylaşımında "Sn.Ekrem İmamoğlu’na oy vermek için Güney Afrika’dan dönüyorum." dedi. Büyüka'nın bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda yorum ve etkileşim aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN