Yapışık ikizler evlendi: Çocuk sahibi olmak istiyorlar

Yapışık ikizler evlendi: Çocuk sahibi olmak istiyorlar

Belden aşağılarında bulunan tüm organları ortak paylaşan ABD'li 34 yaşındaki yapışık ikizler Abby ve Brittany, ABD'li bir savaş gazisi ile evlendi. Dünyanın konuştuğu nikah sonrasında ikizlerden birinin "çocuk istiyorum" demesi dikkat çekti.

ABD'nin Minnesota kentinde dünyaya gelen yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany Hensel katıldıkları programla tanınmıştı. Belden aşağılarında bulunan tüm organları ortak olarak paylaşan ABD'li yapışık ikizler bir ABD'li savaş gazisi ile evlendi. Dünyanın konuştuğu nikah sonrasında ikizlerden birinin "çocuk istiyorum" demesi dikkat çekti.

5.jpg

İkizlerden 34 yaşındaki Abby'nin üç yıl önce yapılan düğününden görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Abby de 2021'de savaş gazisi Josh Bowling ile evlendiğini doğruladı.

2-001.jpg

Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, ilk kez 1996 yılında "The Oprah Winfrey Show"a katılarak tanınmıştı. Kayıtlara göre, öğretmen Abby ile ABD Ordusu gazisi Josh Bowling 2021'de evlendi. Çift, Hensel ailesinin doğup büyüdüğü Minnesota'da yaşıyor.

cbqhaora90yttttkzfaegq.webp

BEL ALTINDAKİ TÜM ORGANLARI ORTAK

Abby ve Brittany, "dicephalus yapışık ikizler" ve aynı kan akışını ve bel altındaki tüm organları paylaşıyor.

siwdubtq7uoxnftbwkisga.webp

Abby sağ kolunu ve bacağını kontrol ediyor, Brittany ise solu kontrol ediyor. Philadelphia Çocuk Hastanesi'ne göre yapışık ikizlerin yaklaşık yüzde 70'i kız ve çoğu ölü doğuyor.

reeee.jpg

152z1jv8yuulg7a0wfc3hg.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN