İntikam Dövüşü oyuncu kadrosunda kimler var? İntikam Dövüşü filminin konusu

İntikam Dövüşü oyuncu kadrosunda kimler var? İntikam Dövüşü filminin konusu

2014 yapımı İntikam Dövüşü isimli filmin yönetmenliğini Allan Ungar yapmıştır. Aksiyon severlerin izlemesi gereken filmlerden biri olan İntikam Dövüşü'nün konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtı haberimizde…

 

İntikam Dövüşü, aksiyon filmi severler için oldukça etkileyici oldu. Konusu itibarıyla oldukça heyecanla izlenen yapımlar arasında yer alan İntikam Dövüşü IMDb'de 5,3 puana sahip.

Filmin oyuncu kadrosunda Cody Hackman , Michael Biehn, Anderson Silva , Martin Kove , Lyoto Machida , Nick Bateman , Jess Brown, Krzysztof Soszynski, Tom Bolton, Daniel Faraldo gibi isimler yer alıyor.

İntikam Dövüşü filminin konusu ise özet olarak şu şekilde: Dövüş sanatları ustası bir karakterin işlediği suç yüzünden çarptırıldığı toplum hizmeti cezasının ardından süregelen olaylar…

İNTİKAM DÖVÜŞÜ KONUSU

Michael Shaw (Cody Hackman) daha 10 yaşındayken, ailesi gözü önünde katledilir. Yıllar sonra izlemeye gittiği bir turnuvada ailesinin katiliyle karşılaşır. Michael bir sonraki turnuvaya intikam almak için katılmaya karar verir ve çalışmalara başlar. Büyük para ödülünün olduğu turnuvanın kuralı ise sadece tek bir galip ve ölümüne mücadele etmektir.

19-12/23/intikam-dovusu.jpg

İNTİKAM DÖVÜŞÜ FİLMİ OYUNCULARI

Michael Biehn - Reggie Munroe
Cody Hackman - Michael Shaw
Krzysztof Soszynski - Dominic Gray
Anderson Silva - Anderson
Lyoto Machida - Lyoto
Jess Brown - Jen
Daniel Faraldo - Lou
Nick Bateman - Matt Cockburn
Tom Bolton - Len Riley
Christina Aceto - Waitress (Christina Anne Aceto)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN