Seslerden rahatsız olunca kapının önüne çöp döktüler! 'Apartmanı mahvettiniz' diyerek tepki gösterdi

Apartman altındaki spor salonu ile apartmanda oturanlar arasında gürültü tartışması yaşandı. Bazı apartman sakinleri salonun kapısına çöp döktü. İşte o anlar...

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde spor salonu tartışması çıktı. Spor salonundakiler ve salonun yönetiminde olduğu düşünülen kişiler ile bir grup apartman sakini arasında gerginlik yaşandı.

adana-apartman-spor-salonu-kavga-2.jpg

"APARTMANI MAHVETTİNİZ"

Adana Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, evlerinin altında bulunan spor salonunu protesto etmek için kapının önüne çöp döktükleri iddia edilen apartman sakinlerine, salondan çıkan kişiler tarafından, "Yakışıyor mu abla?" şeklinde karşılık verdi. Apartmanda ikamet eden bir kadın ise, "Hepinizden şikayetçiyim, apartmanı mahvettiniz. Yakışmıyor, sana yakışıyor mu?" şeklinde yanıt verdi.

adana-apartman-spor-salonu-kavga-3.jpg

SPOR SALONUNDAN GELEN SESLER RAHATSIZ ETTİ

Kimileri bu tartışmanın nedeninin, Ramazan'da spor yapılmasından kaynaklanan bir rahatsızlıktan çıktığını iddia ederken, kimileri ise aletlerin kullanımından kaynaklı olarak üst kata çok ses gitmesinden ötürü çıktığını ileri sürdü. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

apartman-sakinleri-ile-spor-salonu-arasinda-tartisma.jpg