Kartal'daki 7 katlı bina böyle çöktü | Video

Kartal'daki 7 katlı bina böyle çöktü | Video

Kartal'daki 7 katlı binanın çökme anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bina bir anda öne doğru yıkılıyor. O anlarda talihsiz bir kişi de binaya giriyor.

İstanbul Kartal'da 7 katlı binanın çökme anı kameralara yansıdı. 14 daireli, bodrum katında en az 20 işçinin çalıştığı ruhsatsız bir tekstil atölyesinin bulunduğu bina büyük bir gürültüyle yıkıldı. Kemaraya yansıyan görüntülerde bina çökmeden hemen önce bir kişinin içeriye girdiği görülüyor. 

Olayın ardından itfaiye ekipleri sevk edilirken, AFAD ekipleri de enkazın olduğu noktaya hareket etti.

7 KATLI BİNA BÖYLE ÇÖKTÜ

Mahalle sakinleri ve muhtar, binadaki tüm dairelerin dolu olduğunu ancak olay yaşandığını sırada içeride kaç kişinin olduğu hakkında bir bilgilerinin olmadığını açıkladı. Kartal Belediyesi, çöken bina hakkında yıkım kararı bulunmadığını açıkladı.

Valililik ise binanın iskanının bulunmadığını duyurdu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN