Ankara’ya bahar misafirleriyle geldi! Flamingolar Gölbaşı’nın keyfini çıkardı

Ankara’ya bahar misafirleriyle geldi! Flamingolar Gölbaşı’nın keyfini çıkardı

Ankara’ya bahar misafirleriyle geldi. Kentin doğal güzellikleriyle dikkat çeken ilçesi Gölbaşı’na uğrayan Flamingolar, resmen görsel şölen oluşturdu…

Ankara’nın doğal güzellikleriyle dikkat çeken ilçesi Gölbaşı, göç döneminde olan flamingolara ev sahipliği yapıyor. Yeşil ve mavinin birleştiği Gölbaşı yerli ve yabancı turistleri ağırlarken, şimdiki misafiri de Flamingolar oldu.

Flamingoları görmek isteyen doğa ve fotoğraf severler çayırlık bölgelere giderek, bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. Gölbaşı’nda bulunan göletleri yaşam alanı olarak tercih eden flamingolara hiçbir zarar gelmemesi adına belediye ekipleri ile ilçe tarım müdürlüğü gerekli önlemleri almayı ihmal etmedi.

yeni-proje-9.jpg

“ONLAR BİZİM MİSAFİRİMİZ”

İlçeyi ziyaret eden renkli misafirlerle ilgili açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi:

“Gölbaşı, Ankara’nın Türkiye’ye açılan kapısı olarak, her hızlı gelişen ilçesi. Sadece yapılan projelerle değil, doğal yaşam alanları ve güzellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Yerli ve yabancı binlerce turist her yıl ilçemizi ziyaret ediyor. İlçemiz göletleriyle de doğal yaşama ev sahipliği yapıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da flamingolar ilçemizi ziyaret etti. Onlar bizim misafirimiz. Misafirlerimiz için ekiplerimiz tüm önlemleri aldı. Flamingoların oluşturdukları renk cümbüşü doğa ve fotoğraf tutkunlarını Gölbaşı’na çekiyor. Tüm vatandaşlarımızı Gölbaşı’mızı keşfetmeye davet ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN