Kırşehir Belediyesi, yeşil alan oranını yükseltmeye devam ediyor

Kırşehir Belediyesi, yeşil alan oranını yükseltmeye devam ediyor

Kırşehir Belediyesi, Çukurçayır Mahallesindeki Mehmet Yılancı Parkı'nı Kırşehirlilerin hizmetine sundu. Park ve bahçelerin bahar ayının gelmesiyle yeni bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, "Bir projemizi daha halkımızın hizmetine sunduk. Mehmet Yılancı Parkı mahallemize ve Kırşehir'imize hayırlı olsun." dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Kırşehir’in güzelleşmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini de belirten Başkanımız Ekicioğlu; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yeni yapılan park alanlarımızla birlikte, ana arter, kavşak, refüj, park ve bahçeler gibi alanlarına ekilen güllerin bakımına da devam ediyor.

Şehrimizin muhtelif yerlerine dikilen güller, estetik açıdan da güzel bir görünüm sağlıyor. Yeşil Kırşehir’imizde yapılan bu çalışmaların mutlaka korunması gerektiğini hatırlatmak isterim. Yapılan tüm hizmetler Kırşehir halkı içindir. Bizler bu şehre ve insanlarına hizmet etmek için göreve geldik. Göreve başladığımız günden beri de Kırşehir'in gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız.

Ana arterlerimizi, refüjlerimizi, park ve bahçelerimizi yeşillendirerek Kırşehir'i yaşayan bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Dikilen güllerin yeniden bakımı yaparak şehrimizin güllerle anılan bir şehir olması amacındayız. Bütün bu hizmetleri yapmak kadar korumak da önemlidir.

Bir projemizi daha halkımızın hizmetine sunduk. Çukurçayır Mahallesi Mehmet Yılancı Parkı mahallemize ve Kırşehir'imize hayırlı olsun.” açıklamalarını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN