6-1'in ardından kıyamet koptu! İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü Montella'yı istemiyor

6-1'in ardından kıyamet koptu! İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü Montella'yı istemiyor

Türkiye'nin Avusturya ile oynadığı hazırlık maçında aldığı 6-1'lik tarihi hezimet deneyimli teknik direktör Montella'yı büyük bir baskı altına aldı. 90 dakikanın ardından BTV kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özat, iki yıldızın Montella'yı istemediğini açıklarken, Özat'ın 'Getirecekseniz Alman hoca getirseydiniz İtalyanların babası Türkiye'ye geldi sonra ne oldu?' ifadeleri bomba etkisi yarattı.

MİLLİ TAKIMIN KALECİSİ UĞURCAN ÇAKIR'DIR

Kimse Uğurcan'a kızmasın, hatalı gol yemeyen kaleci yoktur. Gerek bundan önceki trafik polisi Kuntz, gerekse Montella Uğurcan'ı yedek bırakmak için ellerinden geleni yaptılar. Mert Günok rezil bir sezon geçiriyor, Altay zaten Manchester'da oynayamıyor, geriye ne kaldı Uğurcan Çakır. Trabzonspor şampiyon olduğu sezon Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'ü satmayarak büyük hata yaptı. Her iki futbolcudan 15-20'şer milyon euro'yu alıp cebine koyacaktı. Uğurcan Çakır, Kuntz döneminde dedi ki 'kalecilerin inişli çıkışlı performansları olabilir' Uğurcan bu açıklamayı yaparak gereken mesajı yollamıştı.

depophotos-18273297.jpg

Milli Takımda Ahmetcan Kaplan diye bir çocuk var, kendisi Ajax'ta oynuyor ama milli takımda oynayamıyor. Çağlar Söyüncü sakat, Merih Demiral'ın nerede oynadığı belli değil, Kaan Ayhan sağ bek, ön libero, stoper.. Şimdi Ahmetcan Kaplan bu takımda stoper oynamaz mı?

ORKUN KÖKÇÜ - İRFAN CAN KAHVECİ MONTELLA'DAN MEMNUN DEĞİLLER

Arda Güler 4-2-3-1'de net bir şekilde sıkışıyor. Kenarlardan orta gelirse Enes Ünal vardır onun haricinde bu oyunda Enes çok zor. Hakan Çalhanoğlu'nu bıraksalar autları da o atacak, her topu ayağına istiyor. Bakıyorum Arda Güler'in ayağındaki topu bile almak istiyor, hayırdır Hakan! Sen ne kadar topçuysan Arda da o kadar milli takım oyuncusudur. Orkun Kökçü'nün Montella'dan memnun olmadığı belli, İrfan Can Kahveci hocayı istemiyor. Kuntz'la yolları ayırıp gidip İtalyan hoca getirdiler, Montella'nın babası geldi bu ülkeye. Mancini, Prandelli, Scala geldi ne oldu? Hiçbir şey! Madem hoca getirecektiniz Alman bir teknik direktör getirseydiniz. Hamit Altıntop sana söylüyorum Kuntz'u getireceğine Ralf Rangnic'i getirseydin ya!

Biz bu gruptan (Portekiz-Gürcistan-Çekya) çıkamayız. Milli Takımda kontrol Hamit'in elinden alındı, Hamit'in istemediği bir adam (Montella) getirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN