Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyecek

Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyecek

Ay Yapım imzalı ve üç sezondur ekranlarda olan fenomen dizi Yargı, 26 Mayıs Pazar günü yayınlanacak final bölümüyle izleyicisine veda edecek. Dizinin finali, büyük bir organizasyonla dizi ekibi ve seyircisiyle birlikte izlenecek.

Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin 26 Mayıs'taki final bölümü, büyük bir organizasyonla dizi ekibi ve seyircisiyle birlikte izlenecek. Dizinin üç sezon boyunca ekranda kalmasının ardından gerçekleşecek olan final, 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Şimdilik detayları gizli tutulan gece hakkındaki bilgiler çok yakında izleyicilerle paylaşılacak.

Sema Ergenekon'un kaleminden Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy gibi usta isimler eşlik ediyor.

Yargı her pazar akşamı yeni bölümleriyle 26 Mayıs'a kadar ekrana gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN