700 çivinin üzerine yatıp 100 kilo ağırlık kaldırdı: İddia uğruna hastanelik oldu

Antalya'da arkadaşlarıyla iddiaya giren Ozan Kuşçu, 1 yıllık spor salonu üyeliği karşılığında 700 çivinin üzerine yatarak 100 kilogram ağırlık kaldırdı. İddiayı kazanan Kuşçu, çivilerin sırtına batmasıyla delikler oluşması nedeniyle hastaneye giderek tetanos aşısı oldu. Kuşçu, "Çok tedirgin oldum. 1-2 defa yapmaktan vazgeçtim aslında ama iddiayı kaybetmek istemedim." dedi.

Akıllara durgunluk veren iddia Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşayan Ozan Kuşçu (24) ile arkadaşları arasında gerçekleşti. Kuşçu, bir süre önce sosyal medya hesabında paylaşmak için videolar çekmeye başladı.

9142166.jpg

SPOR SALONU ÜYELİĞİ KARŞILIĞI BÜYÜK İDDİA

Spor salonundaki arkadaşları ise çivilerin üzerinde yatan birinin videosunu Kuşçu'ya izletti. Videodaki kişi gibi çivili bir yatağın üzerine yatacağını söyleyen Kuşçu, arkadaşlarıyla 1 yıllık spor salonu üyeliği karşılığında büyük bir iddiaya girdi.

9142163.jpg

İDDİAYI KAZANDI

İşe koyulan arkadaş grubu, bir tahtaya 700'e yakın çivi çaktı. Kuşçu, çivili yatağın üzerine yatarak 100 kilogramlık ağırlığı kaldırdı ve iddiayı kazandı.

9142164.jpg

HASTANEYE GİDİP AŞI OLDU

Çivilerin batmasıyla sırtında delikler oluşan Kuşçu, iddianın ardından hastaneye giderek tetanos aşısı oldu.

9142165.jpg

''KİM YAPAR' DİYE KONUŞTUK'

İddia uğruna böyle bir şeye kalkıştığını söyleyen Ozan Kuşçu, "Arkadaşlarımla spor salonunda antrenman yapıyorduk. Bu sırada sosyal medyada ilginç bir video görüp kendi aramızda 'kim yapar' diye konuştuk. Sonrasında ben yapacağımı söyleyerek onlarla iddiaya girdim. Sanayiden bir tahta aldık ve çivileri üstüne çaktık. Yatağın üzerine yatıp 100 kilo ağırlık kaldırdım. Çok tedirgin oldum. 1-2 defa yapmaktan vazgeçtim aslında ama iddiayı kaybetmek istemedim. Sırtımda delikler oluştu. Akşam da tetanos aşısı oldum." diye konuştu.

9142161.jpg

'15 SANTİMETRELİK 700 ÇİVİ VAR'

İlk başta çekindiğini söyleyen Kuşçu, "15 santimetrelik 700 çivi var. İddiayı kazandım ve arkadaşlarım 1 yıl boyunca benim spor salonu ücretimi ödeyecek. Onlar da şaşırdı, denemek istediler ama cesaret edemediler. Çivili yatağın üstüne yatan birçok insan var ancak bunun üzerinde ağırlık kaldıran yok. Çok kötüydü ama yara almadan başardık." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN