Ali Koç'un 210 milyon liralık transferini 4 kişi zor zapt etti: 3 ay daha burada kalır sonra Fenerbahçe'den ayrılırım

Ali Koç'un 210 milyon liralık transferini 4 kişi zor zapt etti: 3 ay daha burada kalır sonra Fenerbahçe'den ayrılırım

Ünlü futbol yorumcusu Yağız Sabuncuoğlu 'Sports Digitale' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin 2 Nisan'daki kongresi, Livakovic'in son durumu ve Levent Mercan transferine değinen Sabuncuoğlu'nun Hırvat kaleciyle ilgili sözleri Sarı Lacivertli camiada adeta bomba etkisi yarattı.

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Yağız Sabuncuoğlu; Livakovic, Levent Mercan ve 2 Nisan'daki olağanüstü genel kongre hakkında çok önemli bilgiler verdi. İşte Sabuncuoğlu'nun 'Sports Digitale' kanalında yaptığı o açıklamalar...

LİVAKOVİC SEZON SONUNDA FENERBAHÇE'DEN AYRILABİLİR

Livakovic sezonu Fenerbahçe'de tamamlamak istiyor ama sezon sonunda yeniden masaya oturacaklar. Livakovic Fenerbahçe'ye gelmeden önce Suudi Arabistan'dan teklif almıştı yine oradan eşelemeler var. Fenerbahçe Levent Mercan'la geçen hafta bir görüşme yaptı, fakat daha sonra görüşmeler durdu. Evet bir görüşme var ama Levent Mercan konusu da sezon sonuna bırakıldı.

'HANİ LİGDEN ÇEKİLİYORDUNUZ' TEPKİSİ DOĞABİLİR

2 Nisan'da ne olacak? Fenerbahçe bir alt lige düşsün mü düşmesin mi diye izin istenecek, bu izinden sonra artık son kararı Ali Koç ve yönetimi verecek. 3 Nisan'da hani çekiliyordunuz söylentileri ayyuka çıkabilir. Şu anda Fenerbahçe'de her türlü ihtimal ve senaryo düşünülüyor.

FİFA HEYETİ PROJE İÇİN GELDİ

FIFA heyeti İstanbul'a geldi, okullarda futbol projesini başlatmak için geldiler. Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'daki okullarla ortak bir çalışma yapacaklar. 'FIFA for schools' projeleri var ve bu projelerini hayata geçirmek istiyorlar.

Fenerbahçe Livakovic'i 6 milyon 650 bin euro'ya transfer etmişti. Trabzonspor maçından sonra Türkiye'ye dönmek istemeyen Livakovic ile Ali Koç, Selahattin Baki, Mario Branco ve İsmail Kartal'ın görüştüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN