Alperen Şengün, sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti

Alperen Şengün, sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etti

NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, Sacramento Kings maçında sakatlandı ve sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etmek zorunda kaldı. Houston, ise parkeden 112-104 galip ayrılarak bu sezonki 29. galibiyetini elde etti.

Houston Rockets, deplasmanda Sacramento Kings'e karşı mücadele etti ve parkeden 112-104 galip ayrılarak sezonun 29. galibiyetini elde etti. Ancak maçın son dakikalarında yaşanan üzücü bir olay vardı. Alperen Şengün, müsabakanın bitimine 40 saniye kala blok yaparken sakatlandı ve tekerlekli sandalyeyle sahadan ayrılmak zorunda kaldı.

Şengün'ün diz ve ayak bileğindeki sakatlığın ciddiyeti, çekilecek MR sonrası netlik kazanacak.

Maçın ardından Houston Rockets Başantrenörü Ime Udoka, Alperen Şengün'ün sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Udoka, "Bunu görmekten nefret ediyoruz. Alperen, savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biri. Onun çok büyük bir payı vardı. Orada neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum. Bileğinin üzerine kötü bir şekilde düşmüş gibi gözüküyordu." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN