Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Fenerbahçe'nin asıl başkanı kim! Düşmanın adını koyun...

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Fenerbahçe'nin asıl başkanı kim! Düşmanın adını koyun...

Fenerbahçe Süper Lig'de bir yandan şampiyonluk yarışı verirken bir yandan ise seçim yarışına gidiyor. Trabzonspor maçı sonrası Başkan Ali Koç ligden çekilme kararı alacaklarını duyurmuştu. Yapılan açıklama sonrası Aziz Yıldırım'dan ilk açıklama geldi. Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresine katılmama kararı alan Aziz Yıldırım, Ali Koç'a net mesaj verdi. Fenerbahçe'nin asıl başkanı kim! Düşmanın adını koyun. İşte Aziz Yıldırım'ın dikkat çeken açıklamaları...

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de seçim heyecanı başladı. Trabzonspor derbisinden sonra zehir zemberek sözlerde bulunan Başkan Ali Koç, ligden düşme kararı alabileceklerini söylemişti. Koç'un açıklamaları büyük yankı oluştururken beklenen açıklama Aziz Yıldırım'dan geldi. Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresine katılmama kararı alan yıldırım Ali Koç'a seslendi. Fenerbahçe'nin asıl başkanı kim!

KRİTİK TOPLANTIYA KATILMAYACAK

Ali Koç'un açıklamaları sonrası Fenerbahçe'de üyeler ligden çekilme konusu başta olmak üzere birçok konunun görüşüleceği olağanüstü kongrede bir araya gelecek. Aziz Yıldırım ise 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongreye katılmama kararı aldığını duyurdu.

yeni-proje-2024-03-28t111037-246.jpg

"TOPLANTININ AMACI NE BELLİ DEĞİL"

Yağız Sabuncuoğlu'na özel açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i (Mosturoğlu) arıyorlar, ben dahil 8 isim veriyorlar. 'Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-03-28t111052-814.jpg

ALİ KOÇ'A SERT TEPKİ: FENERBAHÇE'NİN ASIL BAŞKANI KİM!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleriyle ilgili Aziz Yıldırım, "Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim, adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz adını koyduk, FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken, 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur" açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN