Beşiktaş evinde Trabzonspor'u ağırlıyor | Muhtemel ilk 11'ler

Beşiktaş evinde Trabzonspor'u ağırlıyor | Muhtemel ilk 11'ler

Süper Lig'in 23. haftasının kritik maçında Beşiktaş ile Trabzonspor Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililerde Nwakaeme sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, siyah-beyazlılarda ise Ljajic ve Dorukhan kadroda yer almıyor.

Beşiktaş, Süper Lig’in 23. haftasında bugün Trabzonspor'u konuk edecek. Vodafone Park'taki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Rizespor ve Gaziantep FK'yi yenen siyah-beyazlı takım, geçen hafta Medipol Başakşehir'e deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Ligde 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgiyle 36 puan toplayan Beşiktaş, bir maç eksiğiyle 8 puan önünde bulunan Trabzonspor’u yenerek zirve umutlarını gelecek haftalara taşımaya çalışacak.

Trabzonspor ise ligde 21 karşılaşmadan 44 puan toplayarak maç eksiği ile ikinci sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisi, bu zorlu mücadeleyi kazanarak Demir Grup Sivasspor'dan liderliği yeniden almak istiyor.

20-02/22/14477085.jpg

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Karius, Vida, Gökhan, Ruiz, Rebecho, Atiba, Elneny, Lens, Boateng, Caner ( N'Koudou) Burak

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, N'Diaye, Sosa, A. Parmak (Doğan) Guilherme, Ekuban (Daniel Sturridge), Sörloth

SON YENİLGİSİ 151 GÜN ÖNCE

Ligde 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor, Beşiktaş'ı yenerek, hem bu seriyi hem de liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor.

Trabzonspor, bu sezon "üç büyük" rakibi karşısında 5'inci maçına çıkacak.

Karadeniz ekibi, 4 maçta 2 galibiyet, 2 de beraberlik aldı. Trabzonspor, dış sahadaki son yenilgisini ise 151 gün önce Demir Grup Sivasspor karşısında yaşadı.

NWAKAEME KADRODA YOK

Bordo-mavililer bu karşılaşmanın ardından oynadığı 6 dış saha maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Trabzonspor'da kart cezalısı Obi Mikel takımını bu maçta yalnız bırakacak.

Sakatlığı bulunan Nwakaeme, Hosseini, Yusuf Sarı, Abdülkadir Ömür ve Ahmet Cambaz da forma giyemeyecek.

Bordo - mavililerde; Campi, Pereira ve Guilherme ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

EVİNDE TRABZONSPOR, GALATASARAY VE FENERBAHÇE'YE YENİLMEDİ

Beşiktaş, Süper Lig'de Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile Vodafone Park'ta yaptığı maçlarda yenilmedi.

Bu 3 takımla yeni stadında 10 kez karşı karşıya gelen siyah-beyazlı ekip, beşer galibiyet ve beraberlik aldı. Rakiplerine söz konusu maçlarda 20 gol atan Beşiktaş, kalesinde 12 gol gördü.

Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta üçer kez konuk eden siyah-beyazlılar, birer galibiyet ve ikişer beraberlik aldı. Galatasaray ile evinde 4 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş, rakibine 3 defa üstünlük sağlarken, bir karşılaşmayı beraberlikle tamamladı.

ZORLU PERİYODUN İKİNCİ MAÇI

Beşiktaş, zorlu periyodun ikinci maçını Trabzonspor ile yapacak.

Geçen hafta zirvenin iddialı takımlarından Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, karşılaşmanın ardından gelecek hafta ligin bir başka iddialı ekibi Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Ligin 25. haftasında MKE Ankaragücü ile evinde karşılaşacak Beşiktaş, sonraki hafta Galatasaray deplasmanına çıkacak.

GÖKHAN GÖNÜL OYNAYABİLECEK

Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezası biten Gökhan Gönül, yarınki zorlu karşılaşmada görev alabilecek.

Tecrübeli oyuncu, cezası nedeniyle Medipol Başakşehir karşılaşmasında görev alamamıştı.

6 OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta zorlu maç takvimi döneminde 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir ve Tyler Boyd, Trabzonspor maçında kart gördükleri takdirde, gelecek haftaki Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

LJAJIC HASTA, DORUKHAN SAKAT

Siyah-beyazlılarda Adem Ljajic hastalığı nedeniyle tedavi altına alınırken, Dorukhan Toköz de bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

Bu iki oyuncunun bugünki mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN