Galatasaray'a 25 milyon euroluk gol makinesi! Aslan, yeni golcüsünü Portekiz'de buldu: 79 gol 72 asist...

Galatasaray'a 25 milyon euroluk gol makinesi! Aslan, yeni golcüsünü Portekiz'de buldu: 79 gol 72 asist...

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray, 25 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu akşam Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu olacak Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için adeta geri sayıma geçen sarı-kırmızılı ekip, 25 milyon euroluk golcüyü gözüne kestirdi.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli oyuncuları kadrosuna katmayı hedefliyor.

Önceliği hücum hattına veren sarı-kırmızılı ekip, 25 milyon euroluk Brezilyalı golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı. A Spor'un haberine göre; Aslan, Portekiz devi Porto formasını terleten Brezilyalı golcü futbolcu Galeno'yu transfer listesine aldı.

Galeno - Perfil de jogador 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 26 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Porto forması altında 44 maçta görev alırken 15 gol 12 asiste imza attı.

Portekiz deviyle 2028 yılına dek sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki Brezilyalı golcü, futbol hayatı boyunca toplamda 328 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 79 gol 72 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN