Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Kartal'ın yıldız ismi İngiltere'ye transfer oluyor...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Kartal'ın yıldız ismi İngiltere'ye transfer oluyor...

Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş'ta ilk yolcu belli oldu. Kartal, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında Ankara'da konuk olduğu Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak İstanbul'a avantajla dönen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen siyah-beyazlı ekipte ilk yolcu belli oldu. Kartal'ın yıldız ismi İngiltere'ye transfer olmak için geri sayıma geçti.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, bir yandan yeni teknik adam arayışlarını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle bazı yabancı oyuncularıyla vedalaşması beklenen siyah-beyazlı ekipte ilk yolcu belli oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan İngiliz orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain'e İngiliz ekibi Southampton talip oldu.Alex Oxlade-Chamberlain'den Galatasaray maçı yorumu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

30 yaşındaki orta saha oyuncusunun İngiltere'ye dönmek istediği bu nedenle de bu teklife sıcak baktığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon Beşiktaş forması altında 25 karşılaşmada görev alırken 4 gol 1 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN