NBA yıldızı Alperen Şengün'den Houston Rockets oyuncularına Türkçe dersi

NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, takım arkadaşlarına Türkçe dersi verdi. Şengün, takım arkadaşlarına; 'Merhaba', 'En İyisi' ve 'Çok Mutluyum' kelimelerini ve telafuzzlarını öğretmeye çalıştı.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Houston Rockets, bu sabaha karşı oynanan maçta Philadelphia 76ers ile karşılaştı. Philadelphia 76ers, sahadan 131-127'lik galibiyetle ayrılırken Houston Rockets'ta forma giyen Alperen Şengün, karşılaşmayı 28 sayı, 7 ribaunt ve 8 asistle tamamladı.

Bu sonuçla Houston Rockets 15. mağlubiyetini, Philadelphia ise 22. galibiyetini elde etti.

NBA YILDIZINDAN TÜRKÇE DERSİ

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde alınan bir molada Houston Rockets, Alperen Şengün'ün takım arkadaşlarına Türkçe dersi verdiği bir video yayınladı.

TAKIM ARKADAŞLARI TELAFFUZ ETMEYE ÇALIŞTI

Alperen Şengün öğretmen olarak takım arkadaşlarına 'Merhaba', 'En İyisi' ve 'Çok Mutluyum' kelimelerini ve telafuzzlarını öğretmeye çalıştı. Alperen'in takım arkadaşları Jock Landele, Dillon Brooks, Fred VanVleet, Boban Marjanovic, Jabari Smith Jr. ve Jae'Sean Tate de Alperen öğrettiği Türkçe kelimeleri telaffuz etmeye çalıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN