Trabzonspor taraftarı bu ismi duyunca stada akın edecek! Abdullah Avcı istedi Başkan Doğan Fransa'ya uçtu: 7 milyon euro...

Trabzonspor taraftarı bu ismi duyunca stada akın edecek! Abdullah Avcı istedi Başkan Doğan Fransa'ya uçtu: 7 milyon euro...

Trendyol Süper Lig’de üçüncülük yarışı veren ve aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Trabzonspor'da gelecek sezonun çalışmaları başladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavili ekip aradığı stoperi buldu. Trabzonspor taraftarı bu ismi duyunca stada akın edecek! Abdullah Avcı istedi Başkan Doğan Fransa'ya uçtu. 7 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Olaylı Fenerbahçe maçını unutan yoluna devam eden Trabzonspor, transfer çalışmalarını başladı. Stoper mevkinde önemli bir katkı yapmak isteyen bordo-mavili ekip aradığı ismi buldu. Abdullah Avcı istedi Başkan Ertuğrul Doğan Fransa'ya uçtu. 7 milyon euro piyasa değeri bulunan futbolcu imzaya çok yakın. Trabzonspor taraftarı bu ismi duyunca stada akın edecek.

ABDULLAH AVCI İSTEDİ BAŞKAN DOĞAN FRANSA'YA UÇTU

Fenerbahçe maçında taraftarın tepkileri ve sahaya girmeleri futbolda büyük tepki çeken Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Stoper mevkisini güçlendirmek isteyen deneyimli teknik direktör Abdullah Avcı, aradığı ismi buldu. Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon’da kiralık olarak forma giyen Duje Caleta-Car’ı transfer etmek istiyor. Bordo-mavili ekip oyuncunun sezon sonunda İngiltere’ye dönmesi halinde Southampton kulübüyle görüşmelerine hızlandıracak.

yeni-proje-2024-03-27t134951-030.jpg

7 MİLYON EURO BONSERVİS İSTENİYOR

İngiliz kulübü ile ilişkilerini iyi seviyede tutan Ertuğrul Doğan yönetimi İngiliz kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hırvat stoperi bu kez Trabzon’a getirmeyi hedefliyor. Ancak yıldız oyuncu için takımı en az 7 milyon euro istiyor. Başkan Doğan ise pazarlık için eli sıkı tutuyor.

yeni-proje-2024-03-27t135005-506.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Hırvat futbolcu, bu sezon Lyon’da 20 maça çıktı, 1632 dakika sahada kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN