Trabzonspor yeni orta sahasını İskoçya'da buldu! Fırtına'ya İngiliz orta saha...

Trabzonspor yeni orta sahasını İskoçya'da buldu! Fırtına'ya İngiliz orta saha...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, takviye çalışmalarına başladı. Bordo-mavili ekip, gözünü İskoçya'ya dikti.

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başlaya Trabzonspor, orta sahasını güçlendirmek için kolları sıvadı. Bordo-mavili ekip, yeni orta sahasını İskoçya'da buldu.

Süper Lig'deki son 5 maçında 3 yenilgi alarak başarısız bir görüntü ortaya koyan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, gelecek sezon için takviye çalışmalarına başladı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan bordo-mavili ekip, yeni sezonda bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Fanatik'in İskoç basınından derlediği habere göre; Yaz transfer döneminde önceliği orta saha takviyesine veren Trabzonspor, İskoç devi Rangers formasını terleten İngiliz orta saha oyuncusu John Lundstram'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olan İngiliz orta saha oyuncusu, bu sezon Rangers forması altında 48 karşılaşmada görev alırken 2 gol 7 asiste imza attı.

İskoç ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız orta saha oyuncusunun sezon sonunda takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Bordo-mavili ekibin bu transferde ısrarcı olduğu iddia edildi. Sezon sonunun yaklaşmasıyla beraber bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

I'd love to stay': John Lundstram hoping for new deal at Rangers | STV News

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN