Trabzonspor'u kahreden haber! Fırtına'nın efsane başkanı hayatını kaybetti...

Trabzonspor'u kahreden haber! Fırtına'nın efsane başkanı hayatını kaybetti...

Bu akşam evinde Karagümrük'ü ağırlayacak Trabzonspor, efsane başkanından gelen acı haberle yasa boğuldu. Fırtına'nın efsane başkanı, kızı tarafından evinde ölü bulundu.

Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Trabzonspor, efsane başkanından gelen acı haberle yıkıldı. Fırtına'nın efsane başkanı evinde ölü bulundu.

12 sezon boyunca Trabzonspor'da başkanlık görevini üstlenen ve bordo-mavili ekibin 'Onursal Başkanı' olarak tarihe geçen Mehmet Ali Yılmaz, bugün öğle saatlerinde İstanbul Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulundu.

İlk incelemede, Yılmaz'ın ölümünde şüpheli bir durum tespit edilemediği öğrenildi. Bordo-mavili ekip, Yılmaz'ın başkanlığı döneminde 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası şampiyonluğu elde etmişti.

Karadeniz ekibinin efsane başkanından gelen acı haber bordo-mavili camiada yas etkisi yarattı.

Bordo-mavili ekip, hayatını kaybeden Mehmet Ali Yılmaz için taziye mesajı yayımladı. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'dan acı haber! -

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN