GeForce Now'a 6 yeni oyun geliyor! İşte eklenecek oyunlar

GeForce Now'a 6 yeni oyun geliyor! İşte eklenecek oyunlar

Bulut oyun platformu olarak hizmet veren GeForce Now'a (GAME+) 6 yeni oyun eklenecek! İşte eklenecek yeni oyunlar...

GeForce Now (GAME+), gün geçtikçe genişleyen bir bulut oyun platformu olarak popülerliğini koruyor. Nvidia, bu hafta platforma eklenecek yeni oyunları duyurarak kullanıcılarına heyecan verici bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Yapılan duyuruya göre, SOUTH PARK: SNOW DAY!, Palia ve daha pek çok oyun artık bulut üzerinden oynanabilir durumda.

GEFORCE NOW'A EKLENEN 6 YENİ OYUN

Palia' offers a new type of 'cozy' video game – The Purbalite

Nvidia tarafından paylaşılan bilgilere göre, bu hafta GeForce Now'a eklenecek 6 yeni oyun listesi şu şekilde: Palia, Bulwark: Falconeer Chronicles, Millennia, Outpost: Infinity Siege, SOUTH PARK: SNOW DAY! ve Tchia.

GEFORCE NOW ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR?

GeForce Now'ın Ücretsiz Planı Artık Reklamlı Olacak

GeForce Now (GAME+), halihazırda 1800’den fazla oyun desteği sunuyor ve bunlardan 100'ü ücretsiz olarak erişilebilir durumda. Platform, aylık 340 TL karşılığında kullanıcılara sunulurken, kısa süreliğine 3 ay, 6 ay ve 12 aylık Premium paketlere 800 TL, 1.580 TL ve 2.880 TL fiyatlarla ulaşılabiliyor. Ayrıca Nvidia, mevcut abonelik seçeneklerine ek olarak haftalık Premium aboneliği sunmaya başladı. Bu paket, haftalık 10 saate kadar hizmete öncelikli erişim imkanı sağlıyor ve fiyatı 240 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN