Nvidia ve AMD arasındaki indirim yarışı sürüyor! Nvidia o ekran kartı modelinde indirim uyguladı

Nvidia ve AMD arasındaki indirim yarışı sürüyor! Nvidia o ekran kartı modelinde indirim uyguladı

Nvidia ve AMD arasındaki indirim yarışı hızla sürmeye devam ediyor. Bu kez Nvidia, o ekran modelinde indirime gitti! İşte Nvidia GeForce RTX 4070 Ti fiyatı...

Son günlerde ekran kartı dünyasında NVIDIA ve AMD arasında indirim savaşları yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta NVIDIA, GeForce RTX 4060 Ti modelinde önemli bir indirim yaparak bu rekabeti başlattı. Ardından AMD de RX 7700 XT modelinde benzer bir indirime gitti.

NVIDIA GEFORCE RTX 4070 Ti İNDİRİMLİ FİYATI

nvidia-geforce-rtx-4070-ti-1.webp

NVIDIA'nın bu hamlesine karşılık veren AMD'nin ardından NVIDIA, bugün RTX 4070 Ti modelinde de bir indirim daha yaparak fiyatı 699 dolara çekti. Bu indirimle birlikte RTX 4070 Ti, AMD Radeon RX 7900 XT ile aynı fiyat seviyesine geldi.

Özellikle son dönemdeki ekran kartı indirimleri, ABD pazarında büyük ilgi görüyor. Ancak Türkiye pazarında henüz benzer bir değişim yaşanmadı ve bu konuda net bilgiler bulunmuyor.

NVIDIA'nın RTX 4070 Ti modeli, 12 GB grafik RAM boyutu ve 2,66 GHz GPU saat hızı gibi etkileyici özelliklere sahip. TrueHDR teknolojisiyle gelen bu ekran kartı, oyun grafiklerini daha da geliştirecek.

Görünüşe göre NVIDIA ve AMD arasındaki rekabet, tüketiciler için ekran kartı fiyatlarında olumlu bir etki yaratıyor. Ancak bu indirim savaşlarının Türkiye pazarına ne zaman yansıyacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN