Tesla'nın yeni rakibi: Fiyatı 41 bin dolardan başlıyor

Tesla'nın yeni rakibi: Fiyatı 41 bin dolardan başlıyor

Tesla'nın karşısına rakip çıkacak Denza N7 tanıtıldı. Aracın içindeki sistem, Anroid işletim sistemiyle entegre bir halde çalışıyor. Firma böylelikle gençlere yönelik satışları artırmayı hedefliyor. BYD'nin yaptığı açıklamada, "İnanılmaz Denza N7'nin küresel resmi lansmanında parıldayan, otomotiv mükemmelliğini hızlı bir şekilde özetleyelim!" vurgusu yapılarak yeni teknolojinin videosu paylaşıldı.

Dünyanın önde gelen elektrikli araç ve batarya üreticilerinden Çin merkezli BYD (Build Your Dreams), yeni elektrikli aracı Denza N7’yi tanıttı.

Altı farklı versiyonda sunulan modelin başlangıç fiyatı 41 bin 680 dolar. Başlangıçta yalnızca Çin’de satılacak araç için 20 binin üzerinde ön sipariş verildi.

SATIŞ FİYATI 41 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR

Dün sunumu yapılan aracı CNBC, Tesla’nın Model Y’sinin rakibi olarak duyurdu. Model Y’nin satış fiyatı da 41 bin dolardan başlıyor.

Mercedes-Benz Grup, Denza markasında yüzde 10 hisseye sahip. Şirketin elektrikli araç teslimatları bir önceki seneye göre ikiye katlanarak 352 bine ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN