Yayın platformu Twitch'e büyük güncelleme! 2019 yılından bu yana ilk büyük güncelleme

Yayın platformu Twitch'e büyük güncelleme! 2019 yılından bu yana ilk büyük güncelleme

Yayın platformu olarak hizmet veren Twitch'e büyük güncelleme geliyor! 2019 yılından bu yana ilk büyük güncelleme olacak...

Twitch platformu, 2024 yılında bir dizi yenilikle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Twitch'in CEO'su Dan Clancy, mobil deneyimi güçlendirmek, yayıncıların gelirlerini artırmak ve sosyal medya paylaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla bir dizi yeniliği duyurdu. Twitch'in başındaki isim, bu güncellemelerin temelini oluşturacak olan Twitch Hikayeler ve Keşif Akışı özelliklerini açıkladı.

TWITCH MOBİL UYGULAMASINA DEV GÜNCELLEME

Bit Dolandırıcılığı | Temiz Twitch Nedir?

Twitch'in mobil uygulaması, 2019'dan bu yana ilk büyük güncellemesini alacak ve kullanıcılarına daha mobil uyumlu bir deneyim sunacak. Yeniden tasarlanan mobil uygulama, keşif akışını karşılama ekranı olarak sunacak ve kullanıcıların canlı yayınları ve klipleri filtrelenmiş önerilerle birlikte görmelerini sağlayacak. Mobilde kısa video güncellemeleri ve hikayeler oluşturma ve paylaşma süreci daha kullanıcı dostu hale getirilecek. Ayrıca, mobil kullanıcıların abonelik, hediye abonelik ve Bit satın alma işlemlerini daha kolay gerçekleştirmelerine imkan tanıyan özellikler eklenerek platformun kullanımı optimize edilecek.

Twitch toplulukları da güncellenen kurallarla daha güvenli hale getirilecek. Yeni kurallar, açık ve güncellenmiş zarar tanımları ile birlikte bazı taciz türleri için daha sıkı cezalar içeriyor. Ayrıca, tacizle mücadelede kullanıcıların yardımcı olacak araçlar da sunulacak. Taciz edenlerin sohbet ekranında görünmeden engelleneceği belirtildi.

Dan Clancy, 2024'ün Twitch için sadece bu yeniliklerle sınırlı olmayacağını ve platformu daha ödüllendirici, eğlenceli ve güvenli hale getirecek yeni ürünler, araçlar ve programlara odaklanacaklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN