3 aylık bebek oksijen tüpü patlayan ambulansta yanarak can verdi

3 aylık bebek oksijen tüpü patlayan ambulansta yanarak can verdi

Silivri TEM Otoyolu’nda bir ambulans içerisindeki oksijen tüpünün patlaması sonucu küvezde olduğu öğrenilen 3 aylık bebek yanarak hayatını kaybetti.

İstanbul’dan Edirne’ye giden bir ambulans, TEM Otoyolu Silivri mevkiinde ilerlerken içerisindeki oksijen tüpünün patlamasıyla aniden alev aldı. Alevler içinde kalan ambulanstaki 3 personel son anda kendini dışarı attı. Ambulansın için de küvezde olan 3 aylık ‘Rojin’ isimli bebek ise, yanarak hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken henüz 3 aylık olan bebeğin ailesinin yaşadığı Edirne’deki bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul’dan Edirne’ye giden bir ambulans, TEM otoyolu Silivri mevkiinde ilerlerken içerisindeki oksijen tüpünün patlamasıyla aniden alev almıştı. Alevler içinde kalan ambulansta kuvözde bulunan 3 aylık Rojin bebek, yanarak hayatını kaybetmişti. Feci olayda ambulans personeli ve 3 aylık bebeğin annesi Necmiye S. son anda ambulanstan atlayarak kurtulmuştu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından minik Rojin’in cansız bedeni cenaze aracına konularak morga kaldırıldı. Minik Rojin’in kuvözde bulunmasının sebebinin ise solunum yetmezliği olduğu öğrenildi. 1’i kadın 3 sağlık görevlisi ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN