Altay Bayındır, hangi mevkide oynuyor? Altay Bayındır Fenerbahçe’de

Altay Bayındır, hangi mevkide oynuyor? Altay Bayındır Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, anlaşmaya vardığı Altay Bayındır’ı kadrosuna kattı. Gelen son dakika haberinin ardından taraftarlar da Altay Bayındır kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve nerelidir? sorularına yanıt aramaya başladı. Geçen sezon oynadığı kötü futbolla taraftarını üzen Fenerbahçe, Altay Bayındır’ı kadrosuna dâhil etti. Peki Altay Bayındır’ın bonservisi ne kadar? İşte yanıtı…

2018-2019 yılı Spor Toto Süper Lig’de tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe, daha önce anlaşmaya vardığı Altay Bayındır’ı kadrosuna kattı. Peki Fenerbahçe’nin anlaştığı ‘Altay Bayındır kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar?’ Tüm bu detaylar sarı-lacivertli renklere gönül verenler tarafından sorgulanıyor. Kanarya, genç kaleci Altay Bayındır ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Altay Bayındır ile ilgili tüm detaylar karar.com’da…

ALTAY BAYINDIR KİMDİR?

14 Nisan 1998 doğumlu, 1,98'lik genç kaleci Altay Bayındır, Bursa'da doğdu. Futbola Ankaragücü alt yapısında başlayan Altay Bayındır, 2015 yılında A takıma yükseldi. Burada başarılı bir dört yıl geçiren Altay Bayındır, 1,5 milyon bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer oldu.

19-07/09/altay-bayindirjpgg.jpg

ALTAY BAYINDIR FENERBAHÇE’DE

Fenerbahçe Kulübü, genç kaleci Altay Bayındır ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Ankaragücü forması giyen Altay Bayındır ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanmıştır. Formamızı gelecek 4 yıl boyunca başarıyla taşıyacağına inandığımız 21 yaşındaki genç kalecimize ailemize hoş geldin diyor, Fenerbahçe'miz ile nice zaferler diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 DİĞER SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN