Avustralyalı oyuncu Orpheus Pledger tutuklandı

Avustralyalı oyuncu Orpheus Pledger tutuklandı

Avustralya'da üç günlük bir polis soruşturmasının ardından, 30 yaşındaki Home and Away yıldızı Orpheus Pledger, bir kadına saldırdığı iddiasıyla dört suçlamayla karşı karşıya kaldı ve tutuklandı.

Avustralyalı aktör Orpheus Pledger, ülkesindeki bir polis soruşturmasının ardından tutuklandı. Yetkililer, 30 yaşındaki Pledger'ın bir kadına saldırdığı iddiasıyla dört suçlamayla karşı karşıya olduğunu açıkladı. Ancak, mahkeme tarafından tıbbi değerlendirmeye tabi tutulması koşuluyla kefaletle serbest bırakıldı. Ancak, mahkeme gününde ortaya çıkmadığı için polisler tarafından arandı ve tutuklama emri çıkarıldı.

Victoria Polisi, aktörün Melbourne'de gözaltına alındığını belirtti, ancak daha fazla detay verilmedi. Pledger'ın menajeri Craig McMahon, aktörle bu hafta iletişim kuramadığını ve saldırı iddialarına karşı şaşkın olduğunu dile getirdi. McMahon ayrıca, Pledger'ın zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini belirtti.

Pledger, 2016 yılında "Home and Away" adlı televizyon programına katılarak Mason Morgan karakterini üç yıl boyunca canlandırarak tanındı. Bu rol öncesinde, popüler pembe dizi "Neighbours" ile birlikte "Silversun" ve "CrashBurn" gibi TV programlarında da rol almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN