Boeing, uçan araba üretme kararı aldı! 2030 yılına kadar göklerde olacak: Ar-Ge çalışmaları başladı

Boeing, uçan araba üretme kararı aldı! 2030 yılına kadar göklerde olacak: Ar-Ge çalışmaları başladı

Boeing firması, uçan araba üretme kararı aldı! 2030 yılına kadar piyasaya sürmeyi amaçladığı otomobil göklerde olacak! Ar-Ge çalışmaları başladı...

Boeing, son zamanlarda uçan araba projesiyle dikkatleri üzerine çekti. 2030 yılına kadar piyasaya sürülmesi planlanan bu ürün için ciddi Ar-Ge çalışmalarının başlatıldığı ifade edildi.

BOEING ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ İDDİALARI DOĞRULADI

Boeing'ten 30 yılın en düşük uçak siparişi | Ekonomi Haberleri

Projeyi başarılı bir şekilde tamamlamanın, Boeing'in hisse değerini olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. Özellikle yoğun nüfuslu şehirlerde kullanılması planlanan uçan arabanın, trafik sorununa önemli bir çözüm getireceği öngörülüyor. Boeing'in üst düzey yöneticileri de bu iddiaları doğrulayarak, projenin başarılı olacağına inandıklarını vurguladı.

Uçan araba, çevre dostu teknolojilerle donatılacak ve özellikle dikey kalkış ve iniş sistemine sahip olacak. Elektrikli versiyonunun yanı sıra otonom sürüş özellikleriyle gelecek olan araç, yapay zeka fonksiyonlarıyla da desteklenecek. Ancak, proje için Amerika başta olmak üzere birçok ülkeden resmi onay alınması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN