Fenerbahçe'nin başvurusu UEFA'nın gündeminde

Fenerbahçe'nin başvurusu
UEFA'nın gündeminde

Fenerbahçe Kulübü, Shakhtar Donetsk oyuncusu Fred ile ilgili UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na yaptıkları başvurunun UEFA tarafından gündeme alındığını açıkladı.

Shakhtar Donetsk oyuncusu Fred ile ilgili UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu’na Fenerbahçe'nin yaptığı başvuru, UEFA tarafından gündeme alındı.

Fenerbahçe'den yapılan açılmada şöyle denildi

"28 Temmuz 2015 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla oynadığımız UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu karşılaşmasında forma giyen, Brezilya ve İngiliz basınında yer alan haberlere göre, yapılan doping testlerinin A numunesinde yasaklı maddeye rastlandığı iddia edilen rakip takım oyuncusu Fred ile ilgili UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na kulübümüzün yaptığı başvuru UEFA tarafından gündeme alınmıştır.

UEFA kulüplere bildirdi

UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu, konuyu 03 Ağustos 2015 tarihinde değerlendirmeye alacağını Shakhtar Donetsk ve kulübümüze bildirmiştir." 

15-07/30/clkysmwwcaarlrb.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN