300 liralık balığı 120 liraya düşürdü! İstanbul'un en ucuz balıkçısı: Bayram boyunca yarı fiyatından ucuza satacak

300 liralık balığı 120 liraya düşürdü! İstanbul'un en ucuz balıkçısı: Bayram boyunca yarı fiyatından ucuza satacak

İstanbul’da bir balıkçı bayrama özel görülmemiş bir kampanya başlattı. O balıkçı ürünlerini bayram boyunca yarı fiyatından ucuza satacak. İşte, İstanbul’un en ucuz balıkçısı…

Beylikdüzü’nde balıkçı olan ve Balıkçı Kenan olarak tanınan Kenan Balcı, işletmesinde Ramazan Bayramı boyunca istavrit, Karadeniz somonu ve hamsiyi kampanyalı satacağını duyurdu. Balcı yaptığı kampanya kapsamında, normal satışı fiyatı 300 TL olan Karadeniz somonunu 120 TL’ye, 250 TL olan istavriti 50 TL’ye ve 200 TL olan hamsiyi de 100 TL’ye satacağını açıkladı.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte denizden çıkan balık sayısının artmasının balıkçıları mutlu ettiğini belirten Balcı, bayrama özel yaptığı bu kampanyayı denizden fazla balkı çıktığı sürece devam ettireceğini de söyledi.

istanbulun-en-ucuz-balikcisi.jpg

“100 KİLO YERİNE TON SATIYORUZ”

Denizde balığın bol olduğunu vurgulayan Balıkçı Kenan, şöyle konuştu:

“250 liraya sattığımız istavrit iri ve çok lezzetli yalnızca 50 lira. 300’e satılan Karadeniz incisi dünya birincisi somon yalnızca 120 lira. Bir kilo fiyatına 3 kilo. Herkes alsın. Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan tesisleri. Bayramımızı çok seviyoruz ama bayramlaşmaya gitmeyeceğiz. Bu bayram müşterilerimizle bayramlaşacağız. Bayramda da açığız. İstavrit 50, Karadeniz somonu 300’den 120 liraya düştü. 1 kiloluk palamut yalnızca 150 lira ve hamsi de 100 lira. Halkımız ucuz olan balığı tercih etsin. Çünkü ucuz olan balık bol çıkmıştır. Halkımızın gözü aydın. İstavrit, somon imzasını attı. Bu kampanyaya balık çıktığı sürece devam edeceğiz. İnşallah bayramdan sonra da devam eder. Havalar çok güzel, rüzgar yok fırtına yok balıkçılar çok sevinçli. 100 kilo yerine ton satıyoruz maşallah. Müşterilerimiz kuyruğa girdi. Balık ne dedi? Ye beni dedi. Kendin yemezsen mutlaka çocuklara yedir. Omega 3 deposudur. Herkese faydalıdır ama çocuklara çok faydalı. Benim gibi yaşlıların kan dolaşımını hızlandırır”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN