Meteoroloji saat vererek uyardı: Birçok il için sağanak alarmı!

Meteoroloji saat vererek uyardı: Birçok il için sağanak alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bayramın birinci gününe ilişkin yayımladığı hava durumu raporunda 2 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Hava sıcaklığın doğu kesimlerde 4 derece birden azalması beklenirken; yağışlar Van, Hakkâri, Şırnak, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde gece saatlerinde kuvvetli olacak. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Nisan'a ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Hakkari ve Şırnak için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Tokat, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Yağışların, Van, Hakkâri, Şırnak, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de pus ve sis hadisesi olacağı tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Van, Hakkâri, Şırnak, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, dolu yağışı, yağış anından kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

10 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ

12-copy.jpg

11 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ

13-copy.jpg

12 NİSAN CUMA GÜNÜ

14-copy.jpg

13 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ

15-copy-002.jpg

14 NİSAN PAZAR GÜNÜ

16-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN