YRP adayı Davut Güloğlu mikrofonu fırlatıp seçmenin üzerine yürüdü

'Katula Katula' şarkısıyla bilinen Davut Güloğlu, geçtiğimiz aylarda siyasete atılmaya karar verdi. Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye başkan adayı olan Davut Güloğlu, kahvehanede seçmenle tartışıp elindeki mikrofonu fırlattı. Davut Güloğlu seçmene "Seni buraya tuttular da mı gönderdiler" dedi. Vatandaş ise Güloğlu'ya "Beni satın alacak para yok" diye tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye başkan adayı şarkıcı Davut Güloğlu, seçim çalışması kapsamında kahvehanede bir araya geldiği vatandaşla tartıştı. Güloğlu tartışmanın alevlenmesiyle elindeki mikrofonu fırlatarak vatandaşın üzerine yürüdü. Tartışma kahvehanede bulunanların araya girmesiyle sonlandırıldı.

Düzce'deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini öne süren Davut Güloğlu, "Siz farkında değilsiniz. Düzce’de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. Yanlış oldu deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor" şeklinde konuştu.

yeni-proje-7.jpg

Bunun üzerine kahvehanede bulunan seçmenlerden biri Davut Güloğlu’na "Kim o gazeteciler açıkla da bilelim" dedi.

Davut Güloğlu ise "Seni buraya tuttular da mı gönderdiler" dedi. Vatandaş da "Beni satın alacak para yok" diye cevap verdi.

yeni-proje-8.jpg

Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatıp seçmenin üzerine yürüyünce kahvehanede bulunanlar araya girerek tarafları sakinleştirdi. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir