Aile dizisinden sonra yeni bomba! Serenay Sarıkaya'nın yeni dizi belli oldu, o tarihte başlıyor

Son olarak Aile dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya’nın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu bomba gibi geri dönüyor. Yeni dizisinin detayları ise belli oldu. İşte merak edilen tüm detaylar…

Türkiye'nin başarılı oyuncular arasında yer alan Serenay Sarıkaya, rol aldığı tüm dizi ve filmlerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak Show TV’de yayınlanan Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren ünlü oyuncu yeni projesiyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkacak. Dijital içerik platformu olan Netflix’de yayınlanacak olan bu proje büyük bir heyecanla bekleniyor.

yeni-proje-58.jpg

VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

Dünyanın en popüler dijital platformlarından biri olan Netflix, türk yapımlarla da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda birbirinden popüler diziler yayınlanırken bir yenisine ilişkin detaylar belli oldu. Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer alacağı ‘Kimler Geldi Kimler Geçti” akşam projesinin detayları ise belli oldu.

yeni-proje-57.jpg

Oldukça etkileyici bir aşk hikayesinin anlatılacağı bu projede Serenay Sarıkaya’nın yanı sıra Metin Akdülger, Bade İşçil, Boran Kuzum gibi popüler isimler de yer alacak. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Özyılmazel ve Özgür Taylan kaleme aldığı proje merakla bekleniyor.

Projeye ilişkin ilk fragman ise tarih duyurusuyla beraber geldi. Bu kapsamda Kimler Geldi Kimler Geçti projesi 9 Mayıs’ta izleyici karşısına çıkacak.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir