Kenan Sofuoğlu'ndan 5 yaşındaki oğluna BMW hediyesi! Minik Sofuoğlu arabasıyla tozu dumana kattı

Motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun oğluna aldığı doğum günü hediyesi şaşkına çevirdi. Sofuoğlu, 5 yaşındaki oğluna BMW hediye etti. Minik Sofuoğlu arabasıyla tozu dumana kattı. İşte o anlar...

Türkiye'nin ünlü motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun 5 yaşındaki oğlu Zayn, dikkat çeken bir hediyeyle gündeme geldi. Kenan Sofuoğlu, oğlu Zayn'ın 5. yaş gününde ona milyonluk bir araba hediye etti.

AW182720_07

Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn, doğduğu günden itibaren babasının izinden gitmeye başlamıştı. Henüz 5 yaşında olmasına rağmen Zayn, motor yarışlarında kendi klasmanında başarılar elde etmişti.

Kenan Sofuoğlu, oğlu Zayn'ın 5. yaş günü için oldukça özel bir hediye seçti. 5 yaşına giren Zayn'a BMW araba aldı. Zayn, bu özel hediyeyi, aracın lastiklerini yakarak kutladı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir