Buradan alışveriş yapanlar dikkat! Online alışveriş devi kapanıyor: O tarihe kadar herkes alacağını alsın

Buradan alışveriş yapanlar dikkat! Online alışveriş devi kapanıyor: O tarihe kadar herkes alacağını alsın

Milyonlarca kişinin online alışverişti ilk durağı olan o siteden şaşırtan karar geldi. 17 Ekim tarihinde kapanacağını duyuran site, yalnızca Boyner'in web sitesinden satış yapacağını açıkladı...

2011 yılında Boyner Grup çatısında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, 2020'de ise Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş ile birleşme kararı almıştı. Birleşmenin ardından Morhipo.com, eski sisteminde hizmet vermiş ve alan adı ile isimde bir değişiklik olmamıştı. Fakat site şimdi kapanma kararı aldı.

17 EKİM'DEN SONRA HİZMET VERMEYECEK

Morhipo tarafından kullanıcılara gönderilen SMS ve e-Postalarda sitenin 17 Ekim tarihinde kapanacağı belirtildi. O tarihten sonra Morhipo kullanıcıları, alışverişlerini yalnızca Boyner web sitesi üzerinden yapabilecek. Konuya dair ekstra bir açıklama ise yapılmadı.

c-h-3-ic.jpg

Morhipo'nun kapanarak hizmetin Boyner üzerinden devam edecek olması ise e-ticarette kısmen de olsa bir devrin kapanışını simgeliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN