Kapan, Antakya'dan iki ödülle döndü

Kapan, Antakya'dan iki ödülle döndü

Yönetmenliğini Seyid Çolak’ın yaptığı, senaryosu Güven Adıgüzel ve Seyid Çolak tarafından kaleme alınan Kapan filmi Antakya’dan da ödüllerle döndü.

Dünya prömiyerini 41. Uluslararası Moskova Film Festivali’nde yapan ve dünyanın çeşitli ülkelerinde ülkemizi temsil eden ve ödüller alan Kapan filmi bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Antakya Film Festivali’nden de En İyi Yönetmen ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Sami Aksu) ödülleriyle döndü.

Festivalde En İyi Film Ödül’nü White Fish Season alırken, en iyi senaryo, Güven filmiyle Sefa Öztürk Çolak, en iyi erkek oyuncu Omar ve Biz’deki performansıyla Cem Bender, en iyi kadın oyuncu Tamami Mioya filmiyle Immortal Hero, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü Hindistan’dan Zoya Huseyn Namdev Bhau, en iyi sanat Origin Bound, en iyi müzik- A cage two bird / Michael Mambole, en iyi kurgu- Immortal Hero, Jüri özel ödülü ise Converenge / Steve Johnson.

830 FİLM YARIŞTI

20-26 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen Antakya 7. Uluslararası Film Festivali’nde bu yıl 54 ülkeden 830 film yarıştı.

Jüri Başkanlığı’nı senarist ve yönetmen Talip Karamahmutoğlu’nun yaptığı festivalde diğer üyeler ise şu isimlerden oluştu: Akademisyen, yazar, yönetmen Dr. Cengis T. Asiltürk, Oyuncu Mehmet Çepiç, Akademisyen Dr. Hakan Dikmen ve Senaryo yazarı Kamuran Süner.

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN