Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! 4 milyon dolara almıştı: Sarayı aratmayan evine kavuştu

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! 4 milyon dolara almıştı: Sarayı aratmayan evine kavuştu

Özel hayatı ile sık sık magazin gündemine gelen Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile yaşayacağı aşk yuvasına sonunda kavuştu. Ünlü ismin 4 milyon dolara aldığı bu ev resmen sarayları aratmıyor. İşte detaylar…

2022 senesinde Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan, evini tadilata sokmuştu ve bu yüzden aylardır otelde kalıyordu. Şehir merkezinden uzakta olan bu evin tadilatı bitti. 4 milyon dolara aldığı havuzlu lüks villasının tadilatı sonunda bitti. Evin bu kadar pahalı olması ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

yeni-proje-8-001.jpg

SARAYLARI ARATMAYACAK YENİ AŞK YUVASI HAZIR

Halihazırda gayrimenkul zengini olarak bilinen Seda Sayan, son aldığı lüks villası ile gündeme gelmişti. 4 milyon dolarlık bu evini bir de tadilata sokan ünlü sunucu müzisyen eşi Çağlar Ökten ile bu evde yaşayacak.

yeni-proje-9-001.jpg

Seda Sayan’ın iddialara göre İstanbul'da 30 dairesi, Bodrum'da 3 villası Londra'da da bir evi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN