Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar tepki çekti!

Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar tepki çekti!

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi Sayna Soleimanpour’un sergisi için verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. Türkiye neredeyse her gün bir kadın cinayeti yaşadığını hatırlatan vatandaşlar fotoğraflara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğrafı yoruma kapatan Kaygılaroğlu'ndan konuyla ilgili açıklama gecikmedi: Sakin olalım arkadaşlar...

Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour’un “Life in Plastic” adlı sergisi için objektif karşısına geçti. Kaygılaroğlu’nun sevgilisinin sergisinde yer alan ve resimle harmanlanan fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Türkiye neredeyse her gün bir kadın cinayeti yaşadığını, kadına şiddetin engellemediğini hatırlatan vatandaşlar ünlü oyuncuya tepki gösterdi.

uuuu-001.jpg

Uraz Kaygılaroğlu, gelen tepkilerin ardından ''Sakin olalım arkadaşlar'' notunu düştüğü bir paylaşım yaptı. Kaygılaroğlu, paylaşımında söz konusu açıklama serginin amacı ve ele aldığı konuyu anlattı.

36 yaşındaki ünlü ismin ‘yolun açık olsun’ notunu düştüğü karesini yoruma kapatması ise dikkat çekti.

4-hede.webp

sssaaa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN