Yılmaz Erdoğan'la sevgili olduğunu açıklayan Cansu Taşkın'a dava şoku! Yılmaz Erdoğan suç duyurusunda bulundu

Yılmaz Erdoğan'la sevgili olduğunu açıklayan Cansu Taşkın'a dava şoku! Yılmaz Erdoğan suç duyurusunda bulundu

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan aşk iddialarına ilişkin düğmeye bastı. Edinilen bilgilere göre yılmaz Erdoğan karşı taraf için suç duyurusunda bulundu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bomba bir iddia ile sosyal medya gündemine gelmişti. Ünlü oyuncunun Cansu Taşkın’la beraber olduğu iddiaları hızla yayılırken ikilinin birlikte yer aldıkları görüntüler dolaşıma sokulmuştu. Yaşanan bu olayların ardından Yılmaz Erdoğan’ın karşı tarafa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

yeni-proje-77.jpg

ÜNLÜ OYUNCUYA “KUMPAS” İDDİASI

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, geçtiğimiz yıl ağustos ayında Yılmaz Erdoğan’ın evine misafir olarak gitti. Gittikleri çiftlik evinde anı amacıyla çekilen bazı fotoğraflar bir anda sosyal medyada servis edildi. Öte yandan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın yakınlaştığı görüntülerin ünlü oyuncudan habersiz şekilde çekildiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre 2 kardeş kendi aralarında bir anlaşma yaparak gizli çekim gerçekleştirdiler. Kardeşlerden biri telefonla konuşuyormuş gibi yaptı sırada cep telefonu kamerasıyla ortamı kaydetmeye başladı. Ünlü oyuncudan gizli çekilen bu görüntüler bir süre sonra sosyal medyaya servis edildi.

yeni-proje-78.jpg

YILMAZ ERDOĞAN DAVA AÇIYOR

Söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasından sonra ünlü oyuncu avukatlarına talimat vererek 2 ismi hakkında dava açılmasını istedi. Erdoğan'ın abla ve kardeşi dava edeceği kanun maddesinde TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" ibareleri yer almakta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN