Yusuf Güneyden çok konuşulacak Kenan Işık açıklaması! Yıllardır komadan çıkamamasının nedeni buymuş

Yusuf Güneyden çok konuşulacak Kenan Işık açıklaması! Yıllardır komadan çıkamamasının nedeni buymuş

Yusuf Güney'den çok konuşulacak Kenan Işık açıklaması! Güney'in çarpıcı açıklamalarına bir yenisi daha eklendi! Yıllardır komadan çıkmamasının sebebi bakın neymiş...

"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının sevilen sunucusu Kenan Işık, 2014 yılında yaşadığı bir olay sonrasında uzun bir süre tedavi görmek zorunda kaldı. Spordan çıkıp saunaya girdikten sonra rahatsızlanarak düşen ve kafa travması geçiren ünlü sanatçı, acil bir operasyon geçirmiş ve ardından yoğun bakıma alınmıştı. Şiddetli çarpmadan sonra evinde tedavi sürecine devam eden Işık'ın sağlık durumu uzun bir süre gündemde kalmıştı.

KENAN IŞIK ASTRAL SEYAHATTEN DÖNMEK İSTEMİYORMUŞ

Kenan Işık son hali konuşuluyor! "Yaralar çıkar, zayıflama olur ama..."

Son zamanlarda modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk olan şarkıcı Yusuf Güney, Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Güney, Işık'ın aslında "astral seyahatte" olduğunu ve geri dönmek istemediğini ifade etti. Güney, "Bir çocuğun ilk doğduğu anda annenin onu kucağına alıp sarıldığı an var ya o Nirvana, onu düşünün onun bin katı bir mutluluk astral seyahat. Bu yüzden Kenan abi astral seyahatten gelmek istemiyor" dedi.

Yusuf Güney kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? 2023 Survivor yarışmacısı Yusuf Güney'in hayatı - Magazin Haberleri

Astral seyahat konusunda daha önce de açıklamalarda bulunan Yusuf Güney, bu deneyimi yaşadığını ve bilimsel olarak da mümkün olduğunu belirtmişti. "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp, zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun" diyen Güney, uzaya gitmeyi de başardığını ifade etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN