Antalya'daki faciadan sonra teleferik girişleri kapatıldı

Antalya'daki faciadan sonra teleferik girişleri kapatıldı

Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı teleferik faciasının ardından girişler kapatıldı. Kabinin düştüğü noktada savcılık ve bilirkişi incelemesi sürüyor.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Sarısı mevkiindeki Tünektepe Teleferik Tesisi'nde cuma günü, teleferik hattını tutan demir direklerden birinin kabinlerden birine çarpması sonucu 8 kişi metrelerce yükseklikten düştü. 1 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı kazanın ardından teleferik girişi kapatıldı.

KABİN ENKAZI OLAY YERİNDE

Olayın yaşandığı ve geçen yaz sezonunda 90 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde, kaza sonrası sessizliğin hakim olduğu görüldü. Teleferik girişinin kapalı ve 'Girilmez' şeridinin olduğu dikkat çekti. Teleferik kabininin düştüğü noktaya giriş olan 2 nokta, polis ekipleri tarafından kapatıldı.

Tünektepe'ye çıkmak için kullanılan patika ile asfalt yoldan geçmek isteyenlere, polis izin vermiyor. Öte yandan kabinin düştüğü noktada savcılık ve bilirkişi incelemesinin devam ettiği kaydedildi. Kaza sonrası kırılan direğin ve kabin enkazının yerinde durduğu görüldü. Direğin kırıldıktan sonra 10 metre kadar aşağı düştüğü görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN