Hapishane konseptli kafeye yoğun ilgi: Garsonlar gardiyan kıyafetiyle servis yapıyor

Hapishane konseptli kafeye yoğun ilgi: Garsonlar gardiyan kıyafetiyle servis yapıyor

Bursa'da, 'hapishane' konseptli kafe büyük ilgi görüyor. Garsonlar gardiyan kıyafetleriyle hizmet verirken, müşteriler parmaklıklar ardındaki hücrelerde 'mahkum' kıyafetleri giyip fotoğraf çektirebiliyorlar. İşletme sahibi Alp Bedirhan Kıbıcı (27), “Bazıları birbirlerine, ‘Allah kurtarsın’ diyerek espri yapıyor. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflara, ‘Bedel ödendi’ gibi yorumlar yapılıyor. Hücrelere girmek için insanlar sıra bekliyor” dedi.

Bursa’da 'hapishane' konseptli kafenin garsonları, gardiyan kıyafeti ile parmaklıklar ardındaki hücrelerde bekleyen müşterilerine servis yapıyor.

Ocak ayında hizmet vermeye başlayan 'hapishane' konseptli kafe, yoğun ilgi görüyor. Garsonların, gardiyan kıyafeti ile servis yaptığı kafede, parmaklıklar ardındaki hücrelerde bekleyen müşteriler 'mahkum' kıyafetleri giyerek fotoğraf çektirebiliyor.

gsdg5s-001.jpg

Ailesi ve arkadaşlarıyla kafeye gelen müşterilerin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni alırken, kafeye ilgi de artıyor.

gsd5g5sdg.jpg

Konseptin ilk bakışta biraz sert ve itici gelebildiğini söyleyen İşletme sahibi Alp Bedirhan Kıbıcı, "Ancak buraya gelenler mutlu ayrılıyor. Bazıları birbirlerine, ‘Allah kurtarsın’ diyerek espri yapıyorlar. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflara, ‘Bedel ödendi’ gibi yorumlar yapılıyor. Hücrelere girmek için insanlar sıra bekliyor” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN