Şehit ateşi Ankara'ya düştü

Şehit ateşi Ankara'ya düştü

İzmir'de bugün havalandıktan kısa süre sonra düşen askeri eğitim uçağında şehit olan Hava Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan'ın acı haberi Ankara'daki babaevine ulaştı.

Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanan askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan 2 askerden, havacı Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan'ın acı haberi, Ankara'nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'ndeki babaevine ulaştı.

Sağlık ekipleri eşliğinde eve gelen askeri yetkililerden acı haberi alan baba Ahmet ve anne Badeser Gökdoğan gözyaşlarına boğuldu. Şehidin babaevinin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Altındağ Belediyesi de evin önüne taziye çadırı kurdu.

YARIN ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

 Şehit Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan'ın ailesi, cenazeyi almak için İzmir'e gitti. Şehidin cenazenin yarın Ankara'da toprağa verileceği belirtildi. Evli olan şehidin Ahmet Nadir (4) ve Şevval (2) adında iki çocuğunun olduğu öğrenildi.




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN