9 kulüp PFDK'ya sevk edildi

9 kulüp PFDK'ya sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 9 kulübü PFDK'ya sevk etti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivaspor, Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor, Corendon Alanyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük sevk edilen takımlar oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 9 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

ÇEŞİTLİ İHLALLERDE BULUNDULAR

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivaspor, Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor, Corendon Alanyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 32. haftasındaki çeşitli ihlallerden dolayı disipline gönderildi.

Hukuk Müşavirliği, Metin Korkmaz (Adana Demirspor Kulübü Başkanı), Fatih Tekke (Alanyaspor Teknik Direktörü) ve Ryan Mendes (Fatih Karagümrüklü futbolcu) dahil olmak üzere bazı kişileri de disipline verdi.

1. LİG EKİPLERİ DE DİSİPLİNE GÖNDERİLDİ

Ayrıca Trendyol 1. Lig ekipleri Manisa FK, Altay, Gençlerbirliği, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor, Erzurumspor FK ve Bitexen Giresunspor da disipline yollandı.

PFDK'ye gönderilen isimler arasında Giresunspor Sportif Direktörü Tolga Seyhan ve Eyüpspor Yardımcı Antrenörü Uğur Uçar da bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN