Aymen Abdennour kimdir, hangi mevkide oynuyor? Valencia’dan Kayserispor’a

Aymen Abdennour kimdir, hangi mevkide oynuyor? Valencia’dan Kayserispor’a

İstikbal Mobilya Kayserispor, Aymen Abdennour ile anlaşmaya varınca, Aymen Abdennour kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve nerelidir? sorularına da yanıt aramaya başladı. Geçen sezon ligi 10’ncu sırada bitiren Kayserispor, Aymen Abdennour ile anlaşmaya vardı. Peki Aymen Abdennour bonservisi ne kadar? İşte yanıtı…

2018-2019 yılı Spor Toto Süper Lig’i 10’ncu sırada bitiren, yeni sezona da iddialı bir kadro kurmak isteyen Kayserispor, İspanyol ekibi Valencia’dan Aymen Abdennour’u kadrosuna kattı. Peki Kayserispor ile anlaşan ‘Aymen Abdennour kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar?’ Tüm bu detaylar sarı-kırmızılı renklere gönül verenler tarafından merak ediliyor. Kayseri, anlaşmaya vardığı Aymen Abdennour’u renklerine katıyor. İşte Aymen Abdennour ile ilgili detaylar…

AYMEN ABDENNOUR KİMDİR?

6 Ağustos 1989'da doğan 1,87'lik stoper Aymen Abdennour, Tunus'un Sousse kentinde dünyaya geldi. Futbola Tunus'un ESS U19 takımında başlayan Aymen Abdennour, 2007'de ES Sahel'in yolunu tuttu. Buradan da sırasıyla Werder Bremen, Toulouse, Monaco, Valencia, Marsilya takımlarında top koşturan Aymen Abdennour, Spor Toto Süper Lig ekibi İstikbal Mobilya Kayserispor'a transfer oldu.

19-07/11/5d272c1755428317bc0009ac.jpg

AYMEN ABDENNOUR KAYSERİ’DE

İspanyol ekibi Valencia, 2015 yılında Monaco'dan 22 milyon avro karşılığında kadrosuna dâhil ettiği yıldız savunmacı Aymen Abdennour'un İstikbal Mobilya Kayserispor'a transfer olduğunu duyurdu. Haberin detayında sözleşmesi feshedilen 29 yaşındaki savunmacının Süper Lig ekibine transfer olduğu bilgisi paylaşıldı. Tunuslu stoper geçen sezon Marsilya’da top koşturmuştu.

 DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN