Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Kartal'ın eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor...

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Kartal'ın eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olabilecek bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer sezonu için Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Aslan, ezeli rakibinin eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu akşam deplasmanda Adana Demirspor ile mücadele edecek olan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yaz transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

A Spor'un haberine göre; Süper Lig'in lideri Galatasaray, Arjantinli golcüsü Icardi ile forma rekabetine girecek bir golcü arayışlarına başladı. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızı Cyle Larin'i transfer listesine ekledi.

Kanadalı oyuncunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı bu nedenle de Galatasaray'ın teklifini kabul edebileceği öne sürüldü. Okan Buruk'un bu transferde oldukça ısrarcı olduğu iddia edilirken sarı-kırmızılı ekibin İspanyol ekibiyle pazarlıklara başladığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon İspanyol ekibinin forması altında 37 karşılaşmada görev alırken 6 gol 3 asiste imza attı. Golcü oyuncunun İspanyol ekibiyle 2028 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

2018-2022 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen yıldız golcü, siyah-beyazlı forma altında toplamda 109 karşılaşmada görev alırken 39 gol 9 asiste imza atmıştı.whatsapp-gorsel-2024-03-22-saat-15-51-03-c3030fa6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN